www.51732 -candylanekidz.com
dutch
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzending:
  Internationale bestellingen Wij gebruiken International Express Mail Service voor alle internationale deliveries.We zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten. Meestal zal de 2 producten 3 dagen worden verscheept na het ontvangen van de bestelling. Een ogenblik geduld ongeveer 5-7 werkdagen na verzending.

  Annuleringen:
  Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u ons onmiddellijk e-mail. 4% annuleringskosten. De meeste bestellingen worden binnen 1-2 dagen na de besteldatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Keert terug in het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, dan zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, stuur dan een e-mail naar ons te informeren over de reden. Geef hem dan aanwijzingen. Goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst datum - ongedragen en bevatten alle originele verpakkingen en etiketten. Wij zullen overmaken op uw oorspronkelijke betaalmethode, exclusief 20% kosten re-stocking/processing. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.

  Ruilen:
  Om een ​​item uit te wisselen, stuur dan een e-mail naar ons te informeren over de reden. Geef hem dan aanwijzingen. De goederen kunnen worden geruild binnen 7 dagen vanaf de datum van ontvangst, mits zij worden gebruikt en in de originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Wanneer terug een item voor een uitwisseling, zorg dan dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies zijn duidelijk aangegeven. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.

Terug